Lr Health & Beauty

Hair Friends & Beauty is zelfstandige partner van LR Health & Beauty.
De online webshop met alle producten voor huidverzorging, verzorging van binnenuit staat op deze website. De producten worden rechtstreeks uit de fabriek vanuit Duitsland verstuurd naar klanten. Of u kunt een bestelling bij mij plaatsen.
De producten hebben een hoogwaardige kwaliteit en veel producten hebben kwaliteitszegels.

Wilt u bijvoorbeeld huidveroudering tegengaan is dit mogenlijk met de Zeitgard borstel, met juiste huidverzorging. Huidproblemen kunnen we van binnenuit aanpakken. Met Aloe vera,of met de special care box. Veel producten op basis van aloe vera. Heerlijke eu de parfums,make up,etherische oliën en nog veel meer. 
Darmproblemen met de pro 12 en Aloe vera. 
En zo is er ontzettend veel mogelijke met de producten van LR Health & Beauty. Producten op natuurlijke basis. Heerlijke eu de parfums,make up,etherische oliën en nog veel meer. 
je kunt ook Vip klant worden en profiteren van een inkoopkorting rechtsstreeks uit de fabriek. 

Het is mogelijke om een gezellige workshop te plannen. Met 2 tot maximaal 6 personen. In de salon, of bij je thuis. Workshop huidverzorging of een workshop etherische olien. 

Wil jij werken met Health & Beauty producten? Een extra inkomen opbouwen, of je enigste inkomen? Andere helpen met mooie producten. Er is veel mogenlijk, en het is ontzetten leuk werk om te doen zonder een enkel risico. Met begeleiding en trainingen je eingen bedrijf opstarten. We kunnen nog veel collaga's gebruiken in deze sector. De minimale leeftijd om dit te gaan doen is 18 jaar. 

Neem voor meer informatie contact met mij op.